کوزه‌گر در گفتگو با «سراج 24» خبر داد

راه‌اندازی سامانه اینترنتی استعدادیابی فرهنگی در استان هرمزگان/ ضرورت کادرسازی برای جبهه فرهنگی انقلاب

یک فعال فرهنگی در استان هرمزگان از راه‌اندازی سامانه اینترنتی استعدادیابی فرهنگی در این استان خبر داد.
علی کوزه‌گر فعال فرهنگی جبهه انقلاب اسلامی استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار سراج24، با اعلام راه‌اندازی سایت استعدادیابی این استان، گفت که این سایت برای شناسایی ظرفیت‌های فرهنگی هرمزگان راه‌اندازی شده است.
 
وی با بیان اینکه سایت استعدادیابی استان هرمزگان با عنوان «درمیدان» آماده دریافت ظرفیت‌های جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است، اظهار داشت: علاقمندان به فعالیت فرهنگی و رسانه‌ای می‌توانند با مراجعه به سایت به آدرس www.darmeydan.com حوزه‌های فعالیت خود را معرفی کنند.
 
کوزه‌گر همچنین خاطرنشان کرد: فعالان سایبری استان هرمزگان می‌توانند وبلاگ‌ها و صفحات شخصی خود را در این سایت به ثبت برسانند.
 
وی اهمیت فرهنگ و فعالیت‌های فرهنگی را عامل راه‌اندازی این سایت دانست و افزود: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری نیروهای جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در استان هرمزگان بر آن شدند تا با راه‌اندازی این سایت ضمن استعدادیابی فرهنگی و رسانه‌ای، برای جبهه فرهنگی انقلاب کادرسازی کنند.
اخبار مرتبط